Docenten

Docenten zangschool 'La Cantante'
Zangers en zangdocente Jerney Molenaar van Zangschool La Cantante

Jerney Molenaar - Zangeres & Zangdocente

'Wat verwacht je van zangles?’ Ik stel deze vraag geregeld aan mensen die bij mij op een proefles komen. Sommige hebben echt geen idee. Andere roepen ‘dat we gaan werken aan ademhaling en stemtechniek’ en weer een ander komt met een hele waslijst aan persoonlijke zangproblemen. Wel valt het me op dat mensen bij zangles vaak alleen denken aan techniek. En ja, techniek is natuurlijk een groot onderdeel van de les. Maar er is meer…

Ik geef een voorbeeld. Stel je gaat niet op zangles maar op voetbal. (ook leuk…) Dan is het heel belangrijk dat je een goede techniek ontwikkelt wat betreft lopen, trappen, koppen enz. Maar daarmee alleen win je geen wedstrijden! Om te beginnen moet je de spelregels kennen. Daarnaast moet je inzicht hebben in het spel, creatief durven zijn, kansen zien en met je teamgenoten kunnen samen spelen. Als alles samen valt wordt het pas echt leuk!

Lees meer >>

 

Rots in de branding Deshney Dihalu van Zangschool La Cantante

Deshny Dihalu - rots in de branding & Koor aan de Zaan

Mijn naam is Deshny Dihalu. Ik ben oud-leerling van Zangschool La Cantante en eigenlijk ben ik gewoon nooit meer weggegaan! Zelfs tijdens mij twee jaar aan het conservatorium in Haarlem was ik nog vaak te vinden bij La Cantante.

Al ruim 5 jaar help ik mee met het organiseren van onze evenementen en ondersteun Jerney in het dirigeren van Koor aan de Zaan.

Voor mij is La Cantante een gezellige plek waar iedereen op zijn eigen manier haar of zijn talent kan ontwikkelen. Het is geweldig om leerlingen te zien groeien in hun talent!