Docenten

Docenten zangschool 'La Cantante'
Zangers en zangdocente Jerney Molenaar van Zangschool La Cantante

Jerney Molenaar - Zangeres, Zangdocente en eigenaar La Cantante

'Wat verwacht je van zangles?’ Ik stel deze vraag geregeld aan mensen die bij mij op een proefles komen. Sommige hebben echt geen idee. Andere roepen ‘dat we gaan werken aan ademhaling en stemtechniek’ en weer een ander komt met een hele waslijst aan persoonlijke zangproblemen. Wel valt het me op dat mensen bij zangles vaak alleen denken aan techniek. En ja, techniek is natuurlijk een groot onderdeel van de les. Maar er is meer

Lees meer >>

Noor Christoph – Zangeres & Zang coach & Stemonderzoeker & psycholoog

Wil jij je grenzen verleggen? En vrijheid vinden? Vrijheid om jouw eigen geluid te ontdekken en te laten horen? Vrijheid om dat lied, die boodschap op jouw manier te vertolken? Vrijheid om wél die hoge noten, dat belten of de klassieke sound te kunnen zingen? Vrijheid om relaxed op een podium te staan? Welke grens jij ook wilt verleggen, ik help je met jouw ontdekkingstocht. In een veilige, en creatieve omgeving waarin jouw muzikale wens voorop staat. En waarin ik je zal uitdagen om te groeien.

Lees meer >>

Rots in de branding Deshney Dihalu van Zangschool La Cantante

Deshny Dihalu - rots in de branding & Koor aan de Zaan

Mijn naam is Deshny Dihalu. Ik ben oud-leerling van Zangschool La Cantante en eigenlijk ben ik gewoon nooit meer weggegaan! Zelfs tijdens mij twee jaar aan het conservatorium in Haarlem was ik nog vaak te vinden bij La Cantante.

Al ruim 5 jaar help ik mee met het organiseren van onze evenementen en ondersteun Jerney in het dirigeren van Koor aan de Zaan.

Voor mij is La Cantante een gezellige plek waar iedereen op zijn eigen manier haar of zijn talent kan ontwikkelen. Het is geweldig om leerlingen te zien groeien in hun talent!