Tarieven

Tarieven seizoen 2021-2022

Hieronder vind je de tarieven van seizoen 2021-2022. Alle genoemde prijzen zijn per persoon en per les. Het lesgeld voor leerlingen onder de 21 jaar is wettelijk vrijgesteld van btw (21%) en valt zodoende lager uit.

Tarieven Jerney Molenaar

Tot 21 jaar              (vrijgesteld van btw)
Privé-les van 45 minuten           €39,75
Privé-les van 30 minuten           €26,50
Duo-les van 45 minuten             €20,-
Groepsles van 60 minuten         €18,-

Vanaf 21 jaar                    (incl. 21% btw)
Privé-les van 45 minuten           €48,-
Privé-les van 30 minuten           €32,-
Duoles van 45 minuten                €24,-
Groepsles van 60 minuten         €21,75

Cantantes les van 90 minuten  €16,-
Koor a/d Zaan les van 90 min.  €10,-

Hoe betaal ik ?
Je betaalt het lesgeld per kwartaal/cursus. Dat komt in de praktijk neer op 5 of 10 lessen per keer. Je ontvangt hiervoor een factuur per email.

Daarnaast is het ook mogelijk om het in 1x voor het hele seizoen te voldoen of om via een maandelijks automatisch incasso te betalen. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat en op welke bedragen je precies uitkomt kun je lezen in de uitgebreide Voorwaarden en tarieven 2021-2022.

 

 

Proefles 
Bij La Cantante kun je voor € 10 een proefles volgen. Deze les wordt in goed overleg ingepland. Wanneer je binnen 5 dagen na de proefles aangeeft dat je graag op les komt trekken we dit bedrag weer af van het lesgeld op de 1e factuur en is je proefles dus gratis.

Inschrijving
Wanneer je (na de proefles) aangeeft graag op les te komen spreken we samen de dag, het tijdstip, de frequentie en de locatie van de lessen af. Vervolgens ontvang je van mij een inschrijf-link waarmee je jezelf eenvoudig via de website kunt inschrijven. Hier kun je aangeven of je jezelf wilt inschrijven voor een (gedeelte van een) seizoen of voor een éénmalige cursus. Zodra we het inschrijfformulier ontvangen hebben, is je inschrijving een feit en kunnen we starten met het leuke gedeelte: de zanglessen!

Meedoen Zaanstad
Zou uw zoon of dochter graag zangles volgen maar is dat financieel voor uw gezin niet haalbaar? Wij zijn aangesloten bij Meedoen Zaanstad. Dit initiatief van de gemeente financiert sport en muziekles voor kinderen uit gezinnen met een minimaal inkomen. Meer informatie over dit project kunt u vinden op www.meedoenzaanstad.nl .