Voorwaarden en tarieven

Voorwaarden en tarieven seizoen 2019-2020

Proefles 
Bij La Cantante kun je voor € 10 een proefles volgen. Deze les wordt in goed overleg ingepland. Wanneer je binnen 5 dagen na de proefles aangeeft dat je graag op les komt trekken we dit bedrag weer af van het lesgeld op de 1e factuur en is je proefles dus gratis.

Inschrijving
Wanneer je (na de proefles) aangeeft graag op les te komen spreken we samen de dag, het tijdstip, de frequentie en de locatie van de lessen af. Vervolgens ontvang je van mij een inschrijf-link waarmee je jezelf eenvoudig via de website kunt inschrijven. Hier kun je aangeven of je jezelf wilt inschrijven voor een (gedeelte van een) seizoen of voor een éénmalige cursus. Zodra we het inschrijfformulier ontvangen hebben, is je inschrijving een feit en kunnen we starten met het leuke gedeelte: de zanglessen!

Wanneer wordt er zangles gegeven?
Het zangles-seizoen loopt van 1 september t/m 30 juni en bestaat uit 38 lesweken. Tijdens de, door de overheid voorgeschreven, schoolvakanties is er geen les. Je kunt ze vinden op rijksoverheid.nl en op onze eigen site onder het kopje ‘rooster’.

Meedoen Zaanstad
Zou uw zoon of dochter graag zangles volgen maar is dat financieel voor uw gezin niet haalbaar? Wij zijn aangesloten bij Meedoen Zaanstad. Dit initiatief van de gemeente financiert sport en muziekles voor kinderen uit gezinnen met een minimaal inkomen. Meer informatie over dit project kunt u vinden op www.meedoenzaanstad.nl .

 

Tarieven per les
Alle genoemde prijzen zijn per les, per persoon.

Tot 21 jaar          (vrijgesteld van btw)*
Privé-les van 45 minuten           €28,50
Privé-les van 30 minuten           €19,-
Duo-les van 45 minuten             €15,75
Groepsles van 60 minuten         €13,-

Vanaf 21 jaar                    (incl. 21% btw)
Privé-les van 45 minuten           €34,50
Privé-les van 30 minuten           €23,-
Duoles van 45 minuten                €19,-
Groepsles van 60 minuten         €15,75
Cantantes les van 90 minuten  €15,75
Koor a/d Zaan les van 90 min.  €9,50

*Het lesgeld voor leerlingen onder de 21 jaar is wettelijk vrijgesteld van btw (21%).

Hoe werkt het met betalen?
Je betaalt het lesgeld per kwartaal/cursus. Dat komt in de praktijk neer op 5 of 10 lessen (afhankelijk van de lesfrequentie) per keer. Aan het begin van ieder kwartaal (of aan het begin van je cursus) ontvang je een factuur per email. 

Daarnaast is het ook mogelijk om het lesgeld (in ruil voor een beetje korting) in 1x voor het hele seizoen te voldoen of om middels een maandelijks automatisch incasso te betalen. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat en op welke bedragen je precies uitkomt kun je lezen in onze uitgebreide Voorwaarden en tarieven 2020-2021 .  Daar vind je ook informatie over hoe wij omgaan met afwezigheid en opzeggen.