Vervolgpagina zangeres en zangdocente Jerney Molenaar

Vervolgpagina zangeres en zangdocente jerney molenaar

Zo werkt het ook in muziek. In mijn lessen besteed ik zeker veel aandacht aan de techniek, maar daarnaast doe ik ook mijn best om mijn studenten zo goed mogelijk de ‘spelregels’ uit te leggen. Wat voor maatsoorten zijn er? Wat zijn toonsoorten en toonladders? Wat is ritme en timing? Ook doen we oefeningen voor meerstemmig zingen, improviseren en interpreteren. Niet uit een boekje, wees daar maar niet bang voor. Alles doen we zingend en op het gehoor aan de hand van de liedjes waaraan we werken. Klinkt moeilijk? Dat is het niet. Vaak weten je oren al een heleboel meer dan jij!

Natuurlijk passen al deze dingen niet in een enkele les. Ik zeg ook altijd; roep vooral wat je leuk vindt en waar je aan wilt werken, dan doe ik mijn best daar zo goed mogelijk op in te springen.

Kortom; mijn doel als zangdocente is om jou zo te onderwijzen dat jij zo goed mogelijk op alle vlakken bent voorbereid als je het ‘veld’ in gestuurd wordt.

Jerney Molenaar

Opleiding; Zang jazz & pop conservatorium Utrecht. Estill course Level 1 & 2.

Les gehad van o.a.: Margriet Eshuis, Herman van Doorn, Lisa Boray, Annemarie Maas, Lydia van Dam, Lieve Geuens en Gé Titulaer.

Mijn muzikale helden; Eva Cassidy, Bonnie Raitt.

Als zangdocente eerder werkzaam geweest bij; NKT, NMI, Popschool Schagen, Muziekschool Hoorn, Muziekschool Karten.

Werkzaam als lead & backing zangeres in verschillende bands en voorstellingen, studiowerk enz. Voor meer info ga naar www.jerneykate.nl

<< Terug naar docentenpagina