Basis Workshop Zang

1- DAAGSE BASIS WORKSHOP ZANG (OOK VOOR ABSOLUTE BEGINNERS)

Je zingt graag. Bijvoorbeeld lekker hard in de auto als niemand je kan horen, zachtjes voor jezelf tijdens de afwas of misschien wel wekelijks in een koor? Gewoon, omdat zingen leuk is. Maar wellicht vraag je jezelf wel eens af of je er iets ‘meer’ mee zou kunnen. Niet dat je meteen mee wilt doen met ‘The Voice’, maar gewoon omdat je benieuwd bent of er aan jouw zangkwaliteiten wat te verbeteren valt.

Ben jij zo’n enthousiaste huis, tuin en keuken zanger(es)? Of zing je in een koor en wil je gewoon wel eens wat meer weten over de werking van je stem? Dan is onze ‘basis workshop zang’ wellicht wat voor jou. Tijdens deze 1-daagse workshop behandelen we de basis elementen van het zingen. Hoe werkt die stem eigenlijk? Wat maakt iemand tot een goede zanger? Wat komt er muzikaal gezien bij het zingen kijken? En wat kun jij doen om beter te worden?

In een groep van max 12 personen maken we er een leuke maar vooral leerzame dag van. Ik ga mijn best doen je zo simpel en duidelijk mogelijk bovenstaande ‘basics’ van het zingen bij te brengen. Dit, door dingen uit te leggen, maar vooral ook door te doen!

De basis workshops worden gegeven in onze workshopruimte in Wormerveer aan de Zaanweg nummer 59. De dag duurt van 10:00 tot 17:00. De kosten voor deze dag zijn €80,- (incl. Btw) en de koffie, thee en lunch is inbegrepen.

De eerstvolgende workshop zal plaatsvinden op:

  • Zaterdag 20 juni 2020

Voor meer informatie of aanmelden stuur een berichtje via het Contact formulier .