Vervolgpagina Noor Christoph

Noor Christoph – Zangeres & Zang coach & Stemonderzoeker & psycholoog

Wil jij je grenzen verleggen? En vrijheid vinden? Vrijheid om jouw eigen geluid te ontdekken en te laten horen? Vrijheid om dat lied, die boodschap op jouw manier te vertolken? Vrijheid om wél die hoge noten, dat belten of de klassieke sound te kunnen zingen? Vrijheid om relaxed op een podium te staan? Welke grens jij ook wilt verleggen, ik help je met jouw ontdekkingstocht. In een veilige, en creatieve omgeving waarin jouw muzikale wens voorop staat. En waarin ik je zal uitdagen om te groeien.

Ooit bij toeval in het zingen gerold, en nu neemt het langzaam mijn leven over, op de meest positieve, aantrekkelijke manier ooit. Ik had dat toch niet zomaar gedacht, zoveel jaar geleden. Ik ben intrinsiek geboeid door hoe mensen leren en willen groeien. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Opleiding: Djam voor jazz & lichte muziek, de CVT jaartraining te Amsterdam, en momenteel de 3-jarige opleiding tot Authorized CVT Teacher aan het Complete Vocal Institute te Kopenhagen, Denemarken. Opgeleid als psycholoog, gepromoveerd in informatica en natuurwetenschappen.

Les gehad van: onder andere Louis van Dijk, Jerney Molenaar, Henriette Andersen, Mark van den Beemt en vele CVI teachers waaronder Christina Kürstein Lecocq, Kaare Thøgersen, Julie Lindell, and Søren Møller

Muzikale helden: Wende Snijders, Ella Fitzgerald, Cynthia Erivo, Aretha Franklin

Als zangdocent eerder werkzaam geweest bij : Muziekfabriek van Dijk en als zelfstandige, zowel ONLINE als in real life (www.noorchristoph.wordpress.com)

Werkzaam als lead zangeres voor verschillende podium performances en in de zelf geproduceerde muziektheatervoorstelling ‘Het gevoel van Staal’ met Judith de Boer, die binnenkort op de planken verschijnt. Werkzaam als voice researcher voor het Complete Vocal Institute te Denemarken. Voorheen lid geweest van diverse percussiebands in Amsterdam.

Tarief Noor Christoph

Alle genoemde prijzen zijn per persoon, per les.

Tot 21 jaar          (vrijgesteld van btw)*
Privé-les van 45 minuten           €23,25

*Het lesgeld voor leerlingen onder de 21 jaar is wettelijk vrijgesteld van btw (21%) en valt zodoende lager uit. 

Vanaf 21 jaar                    (incl. 21% btw)
Privé-les van 45 minuten           €28,15

Noor is beschikbaar om les te geven in onze studio op woensdag middag / avond en evt. op maandagavond. Ben je geïnteresseerd? Dan mag je mij een mailtje sturen of je kunt direct contact opnemen met Noor : noorchristoph@gmail.com.