Inschrijfformulier Cantantes 2022-2023

Inschrijfformulier Cantantes 2022-2023

  GEGEVENS CURSIST

  BETALINGSPLICHTIGE

  Factuuradres is gelijk aan bovenstaande gegevens.
  Als het factuur adres gelijk is aan bovenstaande gegevens is het niet nodig je gegevens hieronder nog een keer in te vullen.

  Factuur mag gestuurd worden naar:

  Ik schrijf mijzelf in voor zanggroep Cantantes en betaal graag:
  Per kwartaal*Per automatisch maandelijks incasso**In 1x voor het hele seizoen***

  *Je ontvangt aan het begin van ieder kwartaal een factuur per email. Aan het eind van ieder kwartaal bestaat er de mogelijkheid om, met inachtneming van de opzegdata, de lessen stop te zetten.

  ** Het lesgeld voor het hele seizoen wordt verdeeld over 10 maanden (september t/m juni). Je krijgt van mij een machtigingsformulier om te ondertekenen en 2x een factuur waar je op kunt lezen wanneer ik welk bedrag af ga schrijven. Besluit je onverhoopt toch tussentijds te stoppen met de lessen, dan vindt er geen restitutie van het lesgeld plaats en blijft de betalingsverplichting tot het einde van het seizoen.

  *** Kies je ervoor om in 1x voor het hele seizoen te betalen dan is het niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. In ruil hiervoor krijg een repetitie cadeau. Besluit je onverhoopt toch tussentijds te stoppen met de lessen, dan vindt er geen restitutie van het lesgeld plaats e.

  Opmerkingen:

  Voorwaarden en tarieven:

  Lees deze pdf met Voorwaarden en Tarieven nog even goed door voordat je op 'akkoord' en 'verzenden' klikt zodat je op de hoogte bent van onze werkwijze rond vakantieperiodes,
  aanwezigheid, afwezigheid, betaling en opzegging. Heb je na het lezen nog vragen? Stel ze gerust!