Voorwaarden en tarieven

Voorwaarden en tarieven seizoen 2018-2019

Proefles
Bij La Cantante kun je voor slechts €10,- een proefles volgen. Deze les wordt in goed overleg ingepland. Wanneer je binnen 5 dagen na de proefles aangeeft dat je graag op les komt, wordt de proefles verrekend met het lesgeld en is de proefles dus gratis. 

Inschrijving
Wanneer je (na de proefles) aangeeft graag op les te komen spreken we samen de dag, het tijdstip, de frequentie en de locatie van de lessen af. Vervolgens ontvang je van mij een inschrijf-link waarmee je jezelf eenvoudig via de website kunt inschrijven. Zodra we het inschrijfformulier ontvangen hebben, is je inschrijving een feit en kunnen we starten met het leuke gedeelte: de zanglessen!

Wanneer wordt er zangles gegeven?
Het zangles-seizoen loopt van 1 september t/m 30 juni en bestaat uit 38 lesweken. Tijdens de, door de overheid voorgeschreven, schoolvakanties is er geen les. Je kunt ze vinden op rijksoverheid.nl en op onze eigen site onder het kopje ‘rooster’.

Voor meer informatie over zaken als afwezigheid en opzeggen verwijzen we je graag naar onze uitgebreide voorwaarden en tarieven.

Noor Sollie

Noor Sollie tijdens leerlingenconcert in Manifesto – Foto Dick Jonkers

Tarieven per les
Alle genoemde prijzen zijn per les, per persoon.

Tot 21 jaar (vrijgesteld van btw)*
Privé-les van 30 minuten     €18,00
Privé-les van 45 minuten     €27,-
Duo-les van 45 minuten      €14,75
Groepsles van 60 minuten   €12,50

Vanaf 21 jaar (incl. 21% btw)
Privé-les van 30 minuten     €21,75
Privé-les van 45 minuten     €32,50
Duoles van 45 minuten       €17,75
Groepsles van 60 minuten   €15,-

Koor aan de Zaan (incl. 21% btw)
Per les van 90 minuten € 8,75

*Het lesgeld voor leerlingen onder de 21 jaar is wettelijk vrijgesteld van btw (21%).

Seizoen, kwartaal of 10 weekse cursus.
Wat betreft het betalen van het lesgeld zijn er verschillende opties. Welke voor jou het meest geschikt is begint bij de keuze of je op les komt voor een heel seizoen, 1 of meer kwartalen of dat je kiest voor de 10-weekse cursus.

Je hebt al duo-zangles vanaf 
€ 27,29 (excl. btw) of 
€ 32,84 (incl. btw) per maand.

Hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat en op welke bedragen je uit komt kun je lezen in onze uitgebreide voorwaarden en tarieven.

Meedoen Zaanstad
Zou uw zoon of dochter graag zangles volgen maar is dat financieel voor uw gezin niet haalbaar? Wij zijn aangesloten bij Meedoen Zaanstad. Dit initiatief van de gemeente financiert sport en muziekles voor kinderen uit gezinnen met een minimaal inkomen. Meer informatie over dit project kunt u vinden op www.meedoenzaanstad.nl .