Voorwaarden en tarieven

Voorwaarden en tarieven seizoen 2018-2019

Proefles
Bij La Cantante kun je voor slechts €10,- een proefles volgen. Deze les wordt in goed overleg ingepland. Wanneer je binnen 5 dagen na de proefles aangeeft dat je graag op les komt, wordt de proefles verrekend met het lesgeld en is de proefles dus gratis. 

Inschrijving
Wanneer je (na de proefles) aangeeft graag op les te komen spreken we samen de dag, het tijdstip, de frequentie en de locatie van de lessen af. Vervolgens ontvang je van mij een inschrijf-link waarmee je jezelf eenvoudig via de website kunt inschrijven. Zodra we het inschrijfformulier ontvangen hebben, is je inschrijving een feit en kunnen we starten met het leuke gedeelte: de zanglessen!

Wanneer wordt er zangles gegeven?
Het zangles-seizoen loopt van 1 september t/m 30 juni en bestaat uit 38 lesweken. Tijdens de, door de overheid voorgeschreven, schoolvakanties is er geen les. Je kunt ze vinden op rijksoverheid.nl en op onze eigen site onder het kopje ‘rooster’.

Voor meer informatie over zaken als afwezigheid en opzeggen verwijzen we je graag naar onze uitgebreide voorwaarden en tarieven.

Meedoen Zaanstad
Zou uw zoon of dochter graag zangles volgen maar is dat financieel voor uw gezin niet haalbaar? Wij zijn aangesloten bij Meedoen Zaanstad. Dit initiatief van de gemeente financiert sport en muziekles voor kinderen uit gezinnen met een minimaal inkomen. Meer informatie over dit project kunt u vinden op www.meedoenzaanstad.nl .

 

Noor Sollie

Noor Sollie tijdens leerlingenconcert in Manifesto – Foto Dick Jonkers

Tarieven per les
Alle genoemde prijzen zijn per les, per persoon.

Tot 21 jaar (vrijgesteld van btw)*
Privé-les van 30 minuten     €18,00
Privé-les van 45 minuten     €27,-
Duo-les van 45 minuten      €14,75
Groepsles van 60 minuten   €12,50

Vanaf 21 jaar (incl. 21% btw)
Privé-les van 30 minuten     €21,75
Privé-les van 45 minuten     €32,50
Duoles van 45 minuten       €17,75
Groepsles van 60 minuten   €15,-

Koor aan de Zaan (incl. 21% btw)
Per les van 90 minuten € 8,75

*Het lesgeld voor leerlingen onder de 21 jaar is wettelijk vrijgesteld van btw (21%).

Hoeveel lessen wil je?
Je kunt in principe zelf aangeven hoeveel lessen je wilt volgen . Wel werken we met minimale blokken van 10 weken, wat neerkomt op 5 of 10 lessen (afhankelijk van de lesfrequentie). Zo'n blok heet een 'cursus' als je hem éémalig wilt volgen en een 'kwartaal' als je er meerdere wilt volgen. Je kunt jezelf natuurlijk ook  voor het hele seizoen opgeven, wat neerkomt op 4 kwartalen.

Het lesgeld
Aan het begin van ieder kwartaal (of aan het begin van je cursus) ontvang je de factuur voor het lesgeld per email.

Ben je helemaal zeker van je zaak? Dan kun je er ook voor kiezen om in 1x  het lesgeld voor het hele seizoen te voldoen of om maandelijks via een automatisch incasso te betalen. In ruil hiervoor krijg je wat korting.

Je hebt al duo-zangles vanaf 
€ 27,29 (excl. btw) of 
€ 32,84 (incl. btw) per maand.

Aan het eind van ieder kwartaal heb je de mogelijkheid om jezelf, met inachtneming van de opzegdata, weer af te melden. Echter, kies je ervoor om het lesgeld in 1x te voldoen of voor het maandelijks automatisch incasso dan is deze optie er niet. Besluit je in dat geval tussentijds te stoppen met de lessen, dan vindt er geen restitutie van het lesgeld plaats en blijft de betalingsplicht tot het eind van het seizoen. De cursus loopt zoals vanzelfsprekend na de 5/20 lessen af.

Hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat en op welke bedragen je uit komt kun je lezen in onze uitgebreide voorwaarden en tarieven.