Koor aan de Zaan

Koor aan de Zaan

Hou je van zingen en het liefst in een koor? Koor aan de Zaan kan altijd leuke nieuwe leden gebruiken. Onze groep kan ons namelijk niet groot genoeg zijn!

Koor aan de Zaan bestaat sinds 2008, naar aanleiding van een workshop van Jerney Molenaar. Sindsdien zijn we niet meer weg te denken uit het aanbod van La Cantante. Zingen in een koor is nu eenmaal hartstikke leuk. Zelfs als je vermoeid naar de repetitie-avond gaat, kom je er verkwikt weer uit. Na anderhalf uur geconcentreerd zingen, vergeet al je beslommeringen. En elke week klinkt het  beter!

Elke week lekker zingen
Donderdagavond is onze repetitieavond. Daar is geen speld tussen te krijgen. Aanwezig zijn is nu eenmaal belangrijk want je mist snel te veel. Natuurlijk gaan we wel eens met vakantie of zijn we een keer ziek maar over het algemeen is de regel is: koor gaat voor!

Je bent welkom!
In het afgelopen seizoen moest er helaas een aantal leden afhaken door werkdrukte, familieperikelen  of veranderende sportavonden. We zijn met z'n achten over en hebben naast zingen een nieuwe missie: het koor weer uitbreiden. Want zingen met z'n achten is leuk maar voor een mooie opbouw in de stemmen is een grotere groep natuurlijk onontbeerlijk. Dus als je wel zin hebt maar niet zo goed durft of andere twijfels hebt, zet je daar dan snel overheen. Bij Koor aan de Zaan houden we rekening met nieuwkomers en wordt je goed begeleid.

Jolanda, Toni, Marieke, Judith, Valentina, Froukje, Marion, Lumi en Els. 

Proefavond
Wil je een keer meedoen of komen luisteren? Dat kan! Laat even weten dat je komt door te mailen naar info@lacantante.nl of bel 06-24862994.

Repetitiedag
De repetities van Koor aan de Zaan vinden plaats op donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur.

Locatie
Studio Wormerveer
Zaanweg 59 (Ingang aan de achterkant, Weverstraat ter hoogte van nr 53)
1521 DM Wormerveer